top of page
wedding-5489103_1920.webp
MIKRO BRYLLUP

At invitere alle til din specielle dag er ikke længere trenden.
Naturligvis kan en verdenspandemi have noget at gøre med dette, men flere par vælger en mere intim og meningsfuld fest med deres nære familie og venner.
Disse mikrobryllupper giver par mulighed for at have lidt mere at bruge af på deres mindre gruppe, med mulighed for at tilføje mange ekstra ting til brylluppet, som de normalt ikke ville være i stand til. Par vil stadig sige "JA", og så er mikrobryllupper den nye norm.
I det nuværende økonomiske klima og for mange er den finansielle usikkerhed også en medvirkende faktor.
Forsinkelse og besparelser, der kan tilføje yderligere stress, appellerer til et mikro bryllup..

ET ØJEBLIKSENGAGEMENT
Et mindested

Et mindested har 2 dele En forpligtelsesceremoni med en gæsteliste på ca. 5-20 gæster. Derefter et efterfølgende bryllup, der indebærer en større fest senere på en anden dato. Et mikrobryllup eller en mindehøjtidelighed er de rationelle valg for par, der ikke ønsker at forsinke deres ”JA” til hinanden og med havet som baggrund og sandet under tæerne. Hvorfor ikke sige "JA" på din helt egen måde?
Vi kan skabe en smuk symbolsk ceremoni og fejre det på vores dejlige terrasse. En helt unik oplevelse. Vi kan også arrangere en ceremoni et andet sted end vores feriebolig, I bestemmer, hvor, hvordan og hvornår.
Vi kan tilføre en ferieevent, komplet efter jeres ønske.

couple-4604054_1920.webp
beach-1094040_1920.webp
DET STILLE BRYLLUP

Hvert par har deres personlige grunde og definitioner af, hvad det betyder at undgå store bryllupper.
Mens nogle vælger et intimt strandmiljø på en tropisk ø, foretrækker andre et hurtigt borgerligt bryllup. Der er intet rigtigt eller forkert svar på hvordan et bryllup skal holdes og det bør ikke ses negativt.
Det vigtigste er, at parret følger deres egne ønsker og den vej der gør dem lykkelige. For mange er tanken om et traditionelt bryllup simpelthen ikke en god løsning og de foretrækker at gøre det på deres egen måde..
Vi er her for at hjælpe jer med jeres egen stil og begyndelsen af ​​dette næste kapitel af  "...og de levede lykkeligt..."

BRYLLUPSREJSE

Jeres bryllupsrejse sætter tonen for jeres nye liv sammen.
En bryllupsrejse giver jer jeres første mindeværdige øjeblikke som et par, og det sætter scenen i det næste kapitel.
Vi har så meget at tilbyde i vores bryllupsrejsepakker, der giver jer al den romantik og spænding, en bryllupsrejse fortjener.

wine-4789453_1920.webp
love-1951386_1920.webp
FRIERI

"Vil du gifte dig med mig?"

Svimmel af spænding kan ikke vente med at stille spørgsmålet?
Du har planlagt dette i flere måneder, og du vil have det til at være perfekt på alle måder.
Vi har et romantisk forslag til champagnesolnedgang på stranden eller på din helt egen private yacht.
I afhentes lige foran lejligheden - og kommer tilbage til jeres egen private kok, der forbereder og serverer jeres yndlingsretter, omgivet af stearinlys og musik .. Vi gør det hele, du skal bare dukke op med ringen selvfølgelig.

bottom of page