top of page

Lejlighed i Estepona

Vi er glade for at kunne tilbyde dig denne storslåede ferielejlighed med 5-stjernede faciliteter.
Beliggende ved stranden, der ligger i udkanten af ​​fiskerlandsbyen Estepona.
Velegnet til alle rejsetyper med kort ophold, wellness-rejse, forretningsrejse, romantisk ferie eller bare total chill out.

EN MODERNE FERIELEJLIGHED MED HØJE STANDARDER

Lejligheden er smagfuldt indrettet. Du finder 2 store soveværelser, begge med eget badeværelse, det ene med boblebad med massagebadekar og det andet med en bruseniche.
Vores hukommelsesskum-madrasser, skarpe hvide lagner og fjerpuder sikrer, at du glider ind i en storslået søvn, mens du bliver beroliget med de majestætiske lyde fra bølgerne, der ruller ind på kysten. Uden at gå ud af sengen kan du, fra det ene soveværelse, se de mest fantastiske solopgange, mens du nyder din morgenkaffe, mens sollyset danser på Gibraltar, og på en klar dag på Afrikas nordkyst er det en udsigt, du aldrig bliver træt af at se.

i-ZLJSvQ7-X2.jpg
DETTE ER EN LUKSUS 3 VÆRELSES FERIELEJLIGHED

Det er en 2. sals lejlighed, med trappe eller elevator, der tilbyder den mest storslåede udsigt over Middelhavet og videre mod Afrikas kyst. Beliggende i beboelsen ​​Bahia de la Plata, i udkanten af ​​Estepona.
Til området tilbydes to store udendørs swimmingpools, en padlebane, gymnastiksal og indendørs pool.
Bahia de la Plata tilbyder derfor også svømning og afslapning året rundt, selv når det er lidt køligt.
Du kan bugte dig gennem gårdmiljøet og inden for 2 minutter går du gennem lågen til haven, strandpromenaden og sandet på stranden.
Indenfor 2 minutters gang på promenaden, kan du nyde en drink eller skøn middag på Samarkand restauranten eller, hvis du går til den anden side, på det 5-stjernede Kempinski hotel og nyde drinks og middag.

bottom of page