top of page

Generelle informationer
 

Vi er ikke et rejsebureau eller en turoperatør, således sælger vi ikke pakkerejser.
Dinrejsekonsulent.dk er behjælpelig med at finde flybilletter, der typisk er ruteflyvere og ledige sæder på charterfly, alle til gældende dagspris. Dinrejsekonsulent.dk er ikke med i Rejsegarantifonden, da vi ikke udbyder pakkerejser. Dog følger vi de regler og vilkår, der gælder for rejseudbydere. Det er altid muligt at kontakte Dinrejsekonsulent.dk på rejsen og vi vil selvfølgelig være behjælpelige ved opståede problemer. Dinrejsekonsulent.dk søger at give gæsterne den bedst mulig oplevelse og forventer at vores gæster også er indstillet på en god og positiv ferie.

Personalet på stedet taler engelsk og lokalsproget. På vores servicenummer tales der dansk.
Alle boliger er indrettet efter international / europæiske standarder, men det må forventes, at der ikke er alle de køkkenredskaber, som normalt findes i skandinaviske hjem. Det skal også forventes at der kan forekomme støj i boligområderne.
Dinrejsekonsulent.dk kan levere alle typer boliger i Europa efter ønske. Dog er de boliger og hoteller, der er på denne hjemmeside, specielt udvalgt efter standard og pris og er derfor dem vi specielt reklamerer for.

Det anbefales ikke at drikke vandet direkte fra hanen på bestemmelsesstedet, men at benytte flaskevand eller kogt vand.
Alle priser på denne side er inkl. moms. Pengene overføres via bankkonto. Depositum er 40% af den samlede pris, dog minimum 1.000 Dkr + eventuelle rejseomkostninger, hvis Dinrejsekonsulent.dk står for flybilletter. Det resterende beløb skal være overført, senest 14 dage før afrejse. Der tilsendes faktura og rejsebeviser med alle informationer efter bestillingen. Dinrejsekonsulent.dk forbeholder sig ret til, uden varsel, at annullere rejsebestillinger, hvor betalingsfristen er overskredet.

bottom of page