top of page
transfer-1024x666.jpg
PRIVATTRANSPORT PÅ COSTA DEL SOL

Dinrejsekonsulent.dk samarbejder med Picasso Transfers, der er et pålideligt taxiselskab med base i Málaga, i hjertet af Costa del Sol.
Vi arrangerer kørsler fra og til enhver adresse i Andalusien regionen. Deres venlige, professionelle chauffører tager dig hurtigt og sikkert til din adresse. De har meget erfaring og et fremragende kendskab til Costa del Sol og Andalusien. Vores komfortable biler og minibusser er fuldt forsikrede, teknisk up-to-date og har alle aircondition. De opfylder de spanske lovkrav ved at have en 'Tarjeta de Transporte' og opfylder alle mulige sikkerhedsstandarder.

Logo-picasso-ancho.png
Private ture
tour-alhambra-diurna-01-wanderlust-Granada-tours-1024x676.jpg

Andalusien har meget mere at byde på end byerne langs kysten. Inde i landet finder du de smukkeste byer, såsom ´3 King Cities´ i Sevilla, Granada og Córdoba. Oplev de største historiske centre i Europa med os.
Book en privat tur til den by, du ønsker, og nyd en dag ud, der opfylder dine personlige ønsker. En engelsktalende chauffør tager dig, hvor du vil, og giver dig uvurderlige tips og oplysninger.

Nogle foreslåede steder at besøge er: Sevilla, Granada, Córdoba, Gibraltar, Ronda, Cádiz, Sierra Nevada, Marbella/ Puerto Banús, Málaga, Antequera, Nerja ...

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og for at diskutere mulighederne.

Golf
los-naranjos-golf-marbella-1-1024x665.jpg

Costa del Sol er kendt for sine mange fantastiske golfbaner og kaldes ikke ”Costa del Golf” for ingenting. Med mere end 50 golfbaner, der strækker sig fra Malaga by til Gibraltar, er det en fantastisk oplevelse at spille golf under den dejlige spanske sol året rundt!

Kontakt dinrejsekonsulent.dk og få et personligt tilbud på din transfer fra og til Malaga Lufthavn, din ferieadresse og (forskellige) golfbaner.


Vi transporterer dit golfudstyr gratis!

Andre transportopgaver
transfer-1024x666.jpg

Vi tilbyder også følgende tjenester:

Private overførsler til forretningsmøder
Luksuriøs bil til din bryllupsdag og busser til dine gæster.
Busser fra/til Málaga lufthavn
Transport til en dag med ejendomsvisninger
Kontakt os for et uforpligtende tilbud og for at diskutere mulighederne.

Lufthavnstransfer
aeropuerto-1024x669.jpg

Uanset om du vælger boliger fra Dinrejsekonsulent.dk eller ej, så kan vi altid sørge for, at du bliver hentet eller kørt til lufthavnen fra din bolig, dit hotel eller private adresse.

bottom of page